Kayıt KAbul'a dön
KAYIT
KABUL SINAVI
2023/24

• Kayıt Kabul Sınavları 5. sınıf ve üzeri öğrenciler içindir.

• 1-4. sınıflardaki öğrenciler için sözlü mülakat uygulanacaktır. Randevu için Halkla İlişkiler Birimi ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.

• Lütfen önümüzdeki eğitim-öğretim yılında olacağınız sınıfınızı seçin. (Şu an bulunduğunuz/tamamladığınız sınıf değil)

• Testi sadece bir kez alabilirsiniz. Teste birden fazla giriş yapıldığında, sadece ilk giriş dikkate alınacaktır ve diğer giriş denemeleri sayılmayacaktır.

• Test, sizin belirli alanlardaki seviyenizi ve yeterlilik düzeyini ölçmeyi amaçlar. Bu yüzden, testi sadece kendinizin tamamlaması gerekmektedir.

• Lütfen soruları dikkatli okuyunuz ve bu şekilde cevaplayınız.

• Sınavda kopya çekmek kesinlikle yasaktır ve bu konuda tespit edilen öğrencilerin başvuruları geçersiz sayılacaktır.

• Testin süresi 90 dakika ve tek oturumdur.

• Test, 5, 6, 7, ve 8. sınıflar için İngilizce, Matematik ve Fen Bilgisi derslerinden oluşmaktadır.

• Test, 9,10,11 ve 12. sınıflar için İngilizce, Matematik, Kimya, Fizik ve Biyoloji derslerinden oluşmaktadır.

Testi tamamladıktan bir gün sonra Okul Kayıt Kabul Ofisi ile aşağıdaki e-posta ve telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. admission@cezeri.k12.tr or +90 (530) 930 3320.

GRADE 5 EN GRADE 5 TR GRADE 6 GRADE 7 EN GRADE 7 TR GRADE 8 TR GRADE 8 EN GRADE 9 EN GRADE 9 TR GRADE 10 EN GRADE 10 TR GRADE 11 EN GRADE 11 TR GRADE 12